onsdag 22 september 2010

Jag blir galen på idioterna!!!

Sverigedemokraterna blir inte mobbade av de andra partierna! Högern får diskutera med vilket parti de vill om eventuell regeringsbildning. Vänsterpartiet och Socialdemokraterna är inte heller aktuella för samtal. Att Sverigedemokraterna inte heller är det är väl fan inte konstigt. De är rasister för fan! Det är genom att INTE prata regeringsbildning med SD som de tar sitt ansvar. Jimmy Åkesson borde vilja prata politik istället för att spela offer.

Nu verkar det inte vara populärt längre att beskriva just Sverigedemokraterna som rasister. Själva kallar de sig nationalister, vilket betyder i stort sett samma sak men låter finare. Vad kallar man någon som vill verka för ett etniskt homogent samhälle? Rasist! Fan, inte ens min lilla familj är önskvärd i Sverigedemokraternas Sverige. Mitt barn kommer inte vara 100% etniskt svenskt. Enligt SDs partiprogram är sånna som min sambo och mitt barn människor som gör samhället instabilt (!) bara genom sin etnicitet. Att de inte gör en fluga förnär och bidrar till samhället som alla andra hör tydligen inte hit.

Dessutom vill SD arbeta för att sänka antalet aborter i Sverige. Vilket kan låta hedervärt. Varje medicinskt ingrepp som inte behöver göras är väl bra. Men när de samtidigt vill betona ansvarsfullhet i sex- och samlevnadsundervisningen blir det hela plötsligt läskigare. I USA har man den inställningen i många skolor. De har också stora problem med tonårsgraviditeter. Vill vi verkligen byta ut aborter mot oönskade graviditeter? Nej! Hellre många aborter än många unga mödrar som egentligen inte är redo. Vi måste slå vakt om hur accepterat abort är i vårt samhälle. Det ska vara lätt att bestämma sig för och göra abort i de tidiga graviditetsveckorna! Ingen kvinna ska behöva känna att hon gör ett kontroversiellt val, oavsett om hon  väljer att behålla eller abortera fostret.

Och jag tänker inte ens gå in på deras sjuka, och extremt exkluderande, familjesyn.

Så. Nu är det ute. För stunden i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar