tisdag 15 december 2009

Dagens...

Arbetsprövningen går alldeles utmärkt. Precis som bilen. Kroppen är mindre glad över de nya rutinerna. Att stiga upp på morgonen är ren tortyr och medicinanvändningen har ökat. Förhoppningsvis är det bara jobbigt nu i början innan jag vänjer mig. Om resten av mitt liv ska se ut så här så ger jag nog upp. Och jag kommer definitivt att flytta. Vinterkylan här uppe är inget som passar mig. Då tar jag hellre en ishal vinter i Umeå med temperaturer kring nollsträcket. Hur konstigt det än låter.

Noname har föresten börjat bli rätt dålig i benen. Ju kallare det blir desto stelare blir hon. Det har blivit jobbigt för henne att lägga sig ner. Nu har hon också börjat "tappa" benen när vi är ute. Dvs. hon går inte så jämnt och starkt. Det ser mer vingligt ut. Självklart blir man orolig men jag ska börja ge henne lite pulver som ska hjälpa mot stelhet nu när det är som kallast. Antagligen blir hon bättre när den värsta kylan lättar lite. Nog för att 10½ år är gammalt för en gammal draghund men Tibb var väl 12 år.... eller äldre?...

3 kommentarer:

  1. Stackars noname! Hon är så mysig. Jobbigt är det när hundarna blir äldre. Hur ska man tackla det? Jag vill inte ens tänka på att Wilma blir äldre för varje dag som går. Kanske beror mest på att jag inte är hos henne. Har dåligt samvete för det varje dag. Fast hon har ju det bra hos mamma och pappa.

    SvaraRadera
  2. Svar:

    När Noname fick juvertumörerna trodde jag inte hon skulle leva så länge till. Så i min hjärna är varje dag ett plus...

    SvaraRadera